Over Mij

freelance designer
over mij

Gertruud

Hoi, ik ben een freelance webdesigner in Alphen aan den Rijn. Ik ben gespecialiseerd in webdesign met Webflow, een snel groeiend no-code platform voor webdesigners, een geweldig gereedschap voor een prachtig resultaat.
...

portfolio

Het Verhaal

Toen we binnen onze vof Adpix in 2007 een start maakten met de online onderneming www.fotografie.nl waren we afhankelijk van grote gevestigde website ontwerpbureaus. Omdat we uiteraard geloofden in ons project investeerden we destijds een kapitaal in design en ontwikkeling hiervan buitenshuis.

Maar na een aantal jaren, toen er toch steeds aanpassingen nodig waren, en programmeurs nogal eens lang op zich lieten wachten en te vaak werk leverden vol met bugs, besloten we op zoek te gaan naar mogelijkheden om zelfstandig websites te kunnen maken en beheren.

Gelukkig stuitten we op Webflow wat precies aansloot bij onze wensen. Voornamelijk de hoge kwaliteit in vormgeving die we al jaren zochten vonden we hierin terug. Maar ook de snelheid en de overzichtelijkheid ervan gaven de doorslag. Omdat je direct kunt ontwerpen en delen met de klant zijn er ook geen extra applicaties nodig.

Met een achtergrond als Neerlandica samen met de taken van redactie, administratie en boekhouding binnen ons bedrijf, had ik nooit kunnen bedenken dat het ontwerpen van websites voor mij een van de meest inspirerende bezigheden zou gaan worden. Gelukkig vond ik de tijd en rust om alles tot in de kleinste details te begrijpen en aan te leren zodat we het in de praktijk konden gebruiken voor onze eigen websites en daarna ook voor die van anderen.

Nu, 6 jaar verder, ben ik blij dat ik me bijna elke dag mag bezighouden met de fantastische ontwerpmogelijkheden die Webflow te bieden heeft.

neem contact op
klanten

Bedrijven waarvoor ik websites gemaakt heb...

meer weten

Meer Weten Over TruuDesign?